Voor patiënten en verzorgers

Nutricia Medische Voeding; informatie voor patiënten en verzorgers

Nutridrink Compact

Nutridrink Compact

De menselijke maat

Als we ouder worden, ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, dan kunt u uw voeding aanvullen met een medische dieetvoeding, zoals Nutridrink Compact.

Nutridrink Compact is een kant-en-klare drinkvoeding. Het levert in een klein flesje van 125ml, eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen. Op die manier draagt het bij aan de verbetering van uw voedingstoestand.

Nutridrink Compact is glutenvrij. Bevat melk, soja.

Nutridrink Compact is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Vanaf september 2014 wordt de viscositeit van Nutridrink Compact verlaagd. Dit betekent dat het product meer vloeibaar is dan voorheen.

Dit geldt voor de smaken vanille, aardbei, mokka, banaan, abrikoos en bosvruchten, echter niet voor de chocolade variant. De voedingskundige samenstelling en ingrediënten blijven ongewijzigd.

Nutridrink patiëntenbrochure Nutridrink Compact

Contact

MVS klein

Heeft u vragen over Nutridrink Compact, neem dan contact met ons op:

0800-022 33 22

(gratis)


contactformulier Chat

Copyright © 2013 Nutricia Advanced Medical Nutrition. All rights reserved