Voor patiënten en verzorgers

Nutricia Medische Voeding; informatie voor patiënten en verzorgers

Nutrini

nutrini

Sondevoeding voor dieetbehandeling bij kinderen

Kinderen hebben een verschillende behoefte aan voeding. Dit hangt af van de leeftijd, geslacht, activiteit,gezondheid en de individuele groei en ontwikkeling. Een kind moet onder alle omstandigheden, maar vooral als het ziek is, voldoende eten en drinken om goed te kunnen groeien en ontwikkelen.

Ondervoeding als gevolg van ziekte kan voorkomen bij kinderen, zowel in het ziekenhuis als thuis. Terwijl deze kinderen juist een goed gewicht nodig hebben om de behandeling aan te kunnen. Sondevoeding wordt gebruikt als een kind niet voldoende kan, mag of wil eten.

Het is belangrijk om een voeding te gebruiken die voorziet in de voedingsbehoefte voor ieder kind. Daarom heeft Nutricia het Nutrini assortiment voor een optimale groei en ontwikkeling van kinderen in elke leeftijdsfase ontwikkeld.

Nutrini is een volledige, kant-en-klare sondevoeding voor kinderen van 1 tot 6 jaar of met een lichaamsgewicht van 8 tot 20 kg.

Nutrini  is vezel-, lactose- en glutenvrij. Bevat melk, soja, vis.

Nutrini is een dieetvoeding voor medisch gebruik en wordt door een arts of diëtist geadviseerd bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding en/of (risico op) groeiachterstand. De arts of diëtist van uw kind weet welke voeding voor uw kind  de juiste  is.

Nutrini

Contact

MVS klein

Heeft u vragen over Nutrini, neem dan contact met ons op:

0800-022 33 22

(gratis)


contactformulier Chat

Copyright © 2013 Nutricia Advanced Medical Nutrition. All rights reserved